Urządzenia i Akcesoria
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed dried mushrooms30 g
-
boiling water250 g
-
vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)350 g
-
dry Marsala winebrandy50 g
-
freekeh200 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
water200 g
-
almond milk (see tip)200 g
-
fresh sage leaves12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
321 mg
Białko
12 g
Kalorie
1280 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Baba Ganoush
1h
Garlic and White Bean Stew
50min
Fennel Risotto
35min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Puy Lentil Dip
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min