Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 slices
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
½ tsp fresh thyme, leavesdried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
12.3 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min