Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1190 mg
Alternatywne przepisy
Creamy Pea Pasta
25 min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Nut Cupcakes
30 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1sa 55 dk
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min