Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190 mg
Białko
11 g
Kalorie
1616 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min