Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190 mg
Białko
11 g
Kalorie
1616 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Shakshuka
50 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min