Urządzenia i Akcesoria
Amaranth and Chickpea Patties
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Patties
-
rice60 g
-
amaranth grains60 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)190 g
-
onions quartered170 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained100 g
-
tomato purée20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
smoked paprika1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.9 g
Kalorie
627 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 godz. 30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.