Urządzenia i Akcesoria
Amaranth and Chickpea Patties
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Patties
-
rice60 g
-
amaranth grains60 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)190 g
-
onions quartered170 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained100 g
-
tomato purée20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
smoked paprika1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.9 g
Kalorie
627 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Broth
35 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Cocoa Amaranth Balls
1 godz. 20 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.