Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2076 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.