Urządzenia i Akcesoria
Zhoug (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
caraway seeds1 tsp
-
cardamom pod seeds only2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded6
-
fresh coriander leaves and stalks only40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
lemon juice30 g
-
olive oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
220.7 kJ /
52.7 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.