Urządzenia i Akcesoria
Onion bhaji
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
20 portions
Składniki
-
ajwain seeds (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)5 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
chickpea (besan) flour160 g
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
brown onions (approx. 500 g), cut into quarters3
-
oil for frying1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
96.6 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
531.5 kJ /
126.5 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Madras curry powder
15 min
Bombay aloo
40 min
Spiced tomato chutney
30 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Coriander chilli chutney
5 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Cucumber and mint raita
30 min
Roti
2 godz.