Urządzenia i Akcesoria
Cornbread with jalapeño honey butter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.7 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan bread
2 Std. 40 Min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Texas Cornbread
35 Min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 Std. 5 Min
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.