Urządzenia i Akcesoria
Oatcakes with Moroccan hommus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Oatcakes
-
unsalted butter cut into pieces (4-5 cm)30 g
-
water70 g
-
sea salt½ tsp
-
raw sugar1 tbsp
-
rolled oats180 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
Harissa
-
fresh red chillies cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Moroccan hommus
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)2 tbsp
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
937.7 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
5021.3 kJ /
1195.5 kcal
Tłuszcz
72.7 g
Błonnik
32.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
92.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Hommus
15 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Multiseed Bread
2 godz.
Four-seed honey butter
30 min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Falafel crackers
40 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Healthy biscuits
35 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min