Urządzenia i Akcesoria
Ancho chilli bean bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried ancho chillies2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)160 g
-
tomato paste20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned black beans drained and rinsed400 g
-
canned chickpeas drained and rinsed400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609.3 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
1513.3 kJ /
361.7 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
19.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min