Ancho chilli bean bowl
TM6

Ancho chilli bean bowl

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 2 dried ancho chillies
  • hot water, to soak
  • 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g brown onion, cut into wedges
  • 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
  • 20 g tomato paste
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground sweet paprika
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 400 g canned black beans, drained and rinsed
  • 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1513.3 kJ / 361.7 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
57.5 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
19.1 g
Sód
609.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy