Urządzenia i Akcesoria
Creamy spinach salmon with couscous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
semi sun-dried tomato strips in oil70 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
couscous130 g
-
boiling water150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
mixed salad greens of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355.5 mg
Białko
44.1 g
Kalorie
3320.1 kJ /
793.5 kcal
Tłuszcz
52.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chilli with rice
50 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min