Urządzenia i Akcesoria
Creamy spinach salmon with couscous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
semi sun-dried tomato strips in oil70 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
couscous130 g
-
boiling water150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
mixed salad greens of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355.5 mg
Białko
44.1 g
Kalorie
3320.1 kJ /
793.5 kcal
Tłuszcz
52.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min