Urządzenia i Akcesoria
Welsh Anglesey eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
565.7 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Creamy vegetable rice
25 min
Jaffa muffin
40 min