
Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio z gruszki z serem pleśniowym i orzechami (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
sałaty rzymskiej cykorii lub sałaty, przekrojonej na pół, która zmieści się w szerokiej części podajnika150 g
-
gruszek średnio twardych, przekrojonych na pół, bez gniazd nasiennych600 g
-
oleju z orzechów włoskich1 łyżka
-
sera z niebieską pleśnią (ok. 150 g), pokruszonego (patrz wariant)1 opakowanie
-
orzechy laskowe (ok. 50 g), prażone, grubo posiekane
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
327.3 kcal /
1369.5 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
460.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Świąteczny łosoś
35 min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM6)
20 min
Carpaccio z buraków z cukinią (TM6)
15 min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
10 min
Sałatka z truskawkami, burratą i bazyliowym pesto (TM5)
20 min
Deska masła z pesto szpinakowym
10 min
Sałatka z buraków z pomarańczowym winegretem
50 min
Sałatka z burakami i gruszką
25 min
Jabłkowe millefeuille z roszponką i orzechami
15 min
Sałatka z jeżynowym sosem winegret
20 min
Carpaccio z buraka z serem buratta (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min
Sałatka z rumienionymi szparagami
20 min