Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais

Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais

3.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupé en quater
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet
  • 500 g de concombre épépiné
  • 150 g de yaourt
  • 150 g d'eau
  • 30 feuilles de menthe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de fromage de chèvre frais
  • 15 olives noires en petits morceaux
  • 40 g de noisettes hachées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 329 kcal / 1367 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...