Gaspacho

Gaspacho

4.7 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 900 g de tomates coupées en quatre
  • 300 g de concombres coupés en tronçons
  • 200 g de poivrons rouges coupés en morceaux
  • 60 g d'oignons nouveaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 30 g de vinaigre balsamique
  • 1 c. à café de sel
  • 3 pincées de piment d'Espelette et un peu pour la finition
  • 6 œufs moyens (53-63 g) froids
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • 50 g de concombre
  • 100 g de poivron jaune
  • 100 g de feta

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215.8 kcal / 898.8 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 564.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...