Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 61.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.9 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 385 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1 godz. 30 min
Bouchées au brie, dips au piment et aux framboises
2 Std. 5 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Gaspacho
2h 25 min
Pesto
5 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Röstis de légumes racines
50min