Urządzenia i Akcesoria
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
100 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
100 - 400 g de bulbes de fenouil coupés en tranches (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
96 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson vapeur - Légumes
19 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Demi-poires vapeur
20 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Chou vapeur (300-450 g)
15 Min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 Min