Planche de beurre au pesto d'épinards

4.9 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 portions

Składniki

  • 500 g de crème liquide, 30% m.g. min. froide
  • 20 g de lait
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    50 g de fromage grana padano, coupé en morceaux (3 cm)
  • 40 g de noix de cajou grillées, non salées
  • ½ gousse d'ail
  • 105 g d'épinards frais
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 3 pincées de fleur de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 10 tranches de jambon de Parme

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 332 mg
Białko 5 g
Kalorie 766.1 kJ / 183.1 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...