Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de filet de porc, coupé en morceaux (environ 3 cm)
- 10 g d'huile végétale
- 40 g de sauce de soja
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de vin de riz
- 150 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12 Std. 55 Min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50min
Riz sichuanais à la viande hachée et huile pimentée
1h 5min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Porc aigre-doux
45min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Boulettes de poulet asiatiques
25min
Poulet laqué au sésame
40min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 godz.
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 godz. 30 min
Poulet teriyaki 🌶️
2 Std. 5 Min