Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 20 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de poire
- 1 c. à café de pâte de piment rouge gochujang
- 2 c. à café de miel
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1388.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 min
Bolognaise express
20 min
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25min
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
1h
Bouillon détox au fenouil, coriandre, carottes et oignons
45min
Curd de clémentine
30min
Poudre de champignon
5min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre (TM6)
1u. 45min
Poulet à la cubaine
40min
Perles de coco
3h 50 min
Poulet façon bourguignon
35min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50min