Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de chocolat noir, Caraïbe 66 % de chez VALRHONA, en morceaux
- 365 g d'eau
- 25 g de cacao en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour la poêle
- 1 œuf
- 125 g de farine de blé
- 100 g de chocolat pâtissier, Dulcey 35% de chez VALRHONA, en morceaux
- 30 g de pralin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2868.1 kJ / 685.5 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 95.3 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.8 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 143.8 mg
Alternatywne przepisy
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10min
Pizza végétarienne
1h 40min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25min
Poudre d'épluchures de pomme aux épices
50min
Riz aux herbes
35min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Chocolat liégeois
12h 15min
Mojito black & white
10min
Nems au poulet sauce Buffalo
1 Std. 30 Min
La tourtière
6h
Brioche feuilletée
5h
Brioche Nanterre
4h 15min