Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 blancs d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 600 g de framboises surgelées
- 200 g d'eau
- 100 g de cassonade
- 300 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 6 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3490.5 kJ / 835.5 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 97.8 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.8 g
- Błonnik
- 12.5 g
- Sód
- 65 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace à la violette
12h
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2u.
Rissoler lardons et oignons
15min
ATELIER menu 1
1u.
Café dalgona irlandais
10min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Cocktail Bellini
5 Min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9 Std. 30 Min
Purée de potiron avec croquant aux noix
1h 30 min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15min
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20min
Brioches italiennes
3h 15min