Urządzenia i Akcesoria
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Jackfruit filling
-
garlic clove1
-
eschalots cut into halves3
-
peanut oil2 tsp
-
canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)1
-
Chinese five spice½ tsp
-
hoi sin sauce50 g
-
tamari1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Sriracha sauce2 tsp
-
arrowroot starch1 tsp
Vegetables
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)160 g
-
Lebanese cucumber unpeeled, ends removed1
-
carrot trimmed and peeled1
Assembly
-
rice paper roll wrappers12 sheets
-
rice vermicelli noodles100 g
-
fresh basil leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1507.5 kJ /
360.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bircher muesli
12 Std. 10 Min
Energy shot
5 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Pineapple and coconut mojito
20 Min
Immune Booster
25 Min
Coconut milk
5 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 Min