Urządzenia i Akcesoria
Sunday lamb roast (MEATER®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854 mg
Białko
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
84.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
31.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Steamed greens with lemon feta
20 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Jalapeño poppers
35 min
Mushroom sauce
20 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Diane sauce
20 min