Urządzenia i Akcesoria
Sunday lamb roast (MEATER®)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
anchovy fillet6
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted green olives40 g
-
garlic cloves3
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854 mg
Białko
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
84.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
31.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Glazed carrots with honey
1 godz. 10 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Crab briks
55 min
Layered lamb curry
1 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Asian-style mussels
30 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Bolognese sauce
40 min