Urządzenia i Akcesoria
Flaky salmon pie with herb dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Salmon filling
-
eschalot1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
pickled capers drained1 tbsp
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
hot smoked salmon flaked into bite-size pieces300 - 400 g
-
olive oil spray (see Tip)
-
filo pastry8 sheets
-
panko breadcrumbs3 tbsp
-
sesame seeds2 tsp
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
salt2 pinches
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
867.8 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
1837.7 kJ /
437.6 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon en croute
50 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Spiced lamb pie
40 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min