
Urządzenia i Akcesoria
Grilled potato salad with pangrattato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)1000 g
-
salt plus extra to season2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh dill fronds only (see Tips)3 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
wholegrain mustard2 - 3 tsp
Pangrattato
-
olive oil20 g
-
day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)40 g
-
pancetta cut into pieces (see Tips)100 g
-
rocket60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
323 kcal /
1356.6 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
22.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
452.4 mg