Urządzenia i Akcesoria
Grilled potato salad with pangrattato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)1000 g
-
salt plus extra to season2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh dill fronds only (see Tips)3 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
wholegrain mustard2 - 3 tsp
Pangrattato
-
olive oil20 g
-
day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)40 g
-
pancetta cut into pieces (see Tips)100 g
-
rocket60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.4 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1356.6 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min