Urządzenia i Akcesoria
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets (approx. 200 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only, finely chopped4 sprigs
-
potatoes medium, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube4
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
water150 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
broccoli broken into florets150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
449.4 mg
Białko
46 g
Kalorie
2056.2 kJ /
491.5 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken pizzaiola
50 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Easy satay chicken
40 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Roast beef and mushroom pizza
1 godz. 40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Chicken laksa
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min