Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish burgers
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp kecap manis
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp plain flour
- 1 egg
- 2 tbsp milk
Red cabbage salad
- 50 - 80 g red cabbage, finely shredded
- 6 - 8 snow peas, cut into thin slices
- ¼ cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 1 tbsp lime juice
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp brown sugar
Chilli mayo
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp hot chilli sauce, to taste
Assembly
- 1 - 2 tbsp oil, for frying
- 3 bread rolls, cut into halves horizontally (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715.3 kJ / 408.4 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1262 mg
Alternatywne przepisy
Pork meatballs with couscous
50min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Miso salmon broth
40 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Chicken picadillo cups
40 Min
Jambalaya
35 min
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min