Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish burgers
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tbsp kecap manis
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp plain flour
- 1 egg
- 2 tbsp milk
Red cabbage salad
- 50 - 80 g red cabbage, finely shredded
- 6 - 8 snow peas, cut into thin slices
- ¼ cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 1 tbsp lime juice
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp brown sugar
Chilli mayo
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp hot chilli sauce, to taste
Assembly
- 1 - 2 tbsp oil, for frying
- 3 bread rolls, cut into halves horizontally (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1715.3 kJ / 408.4 kcal
- Białko
- 25.3 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1262 mg
Alternatywne przepisy
Curry laksa
45 min
Spiced lamb pie
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Caramelised leek and feta tart
2sa 25 dk
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Gluten free chicken and pear pie
2h 40min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min