Urządzenia i Akcesoria
Open fish burgers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Fish burgers
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks6 sprigs
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
fish sauce1 tbsp
-
kecap manis1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
panko breadcrumbs100 g
-
plain flour2 tbsp
-
egg1
-
milk2 tbsp
Red cabbage salad
-
red cabbage finely shredded50 - 80 g
-
snow peas cut into thin slices6 - 8
-
cucumber deseeded and cut into thin slices¼
-
lime juice1 tbsp
-
fish sauce2 tsp
-
brown sugar2 tsp
Chilli mayo
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
hot chilli sauce to taste1 - 2 tbsp
Assembly
-
oil for frying1 - 2 tbsp
-
bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1262 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
1715.3 kJ /
408.4 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
37.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Prawn noodle curry
10 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Steamed fish with green mash
50 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Delish pesto nuggets
40 min