
Urządzenia i Akcesoria
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
411.6 kcal /
1728.7 kJ
Białko
46.6 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
944.5 mg