![Roast pork with sage and cranberry stuffing Roast pork with sage and cranberry stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08c4f485-0777-42f8-aa9e-ead5a0d60eb5/Derivates/4800e7a9-bf1b-4b05-ae6c-0e9267142a72.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 944.5 mg
Alternatywne przepisy
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Curry pork sosaties
24h 30 phút
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min