Urządzenia i Akcesoria
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
944.5 mg
Białko
46.6 g
Kalorie
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken and cashews
55 min
Pork with black bean sauce
30 min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min