Urządzenia i Akcesoria
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2862 kJ /
684.1 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Bannofee Muffin
45 min
Tempura vegetables
30 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min