Urządzenia i Akcesoria
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2862 kJ /
684.1 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Tropical mocktail
10 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Raspberry crumble bars
40 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Traditional minestrone
45 min