Urządzenia i Akcesoria
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water to soak500 g
-
doongara rice brown (see Tips)260 g
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
pecorino cheese grated50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 Min
Sri Lankan spicy sauce
2 Std. 30 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min