Urządzenia i Akcesoria
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water to soak500 g
-
doongara rice brown (see Tips)260 g
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
pecorino cheese grated50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Vegetarian Curry
40 min
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Brak ocen
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min