Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 141 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Blueberry Jam
35 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min