Urządzenia i Akcesoria
Stuffed butternut pumpkin with feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways1
-
olive oil40 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water600 g
-
quinoa100 g
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
sweet corn cob kernels removed1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
pine nuts toasted30 g
-
fresh coriander roots, stems and leaves, sliced1 - 2 sprigs
-
tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling
-
feta cheese for crumbling70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1408.8 mg
Białko
66.3 g
Kalorie
7913.6 kJ /
1884.2 kcal
Tłuszcz
94.9 g
Błonnik
46.8 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Węglowodany
170.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Risotto verde
45 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Lentil bolognese
30 Min