Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
sweet potato peeled and cut into pieces250 g
-
filtered water230 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
chickpea (besan) flour150 g
-
egg1
-
chia seeds1 tbsp
-
salt½ tsp
-
fresh tomatoes cut into slices250 - 300 g
-
mozzarella cut into slices200 - 250 g
-
olive oil spray
-
rocket to serve
-
shaved Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.9 g
Kalorie
966.6 kJ /
230.1 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Green pea cakes (10-12 months)
25 min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min