Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
button mushrooms400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped300 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta200 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
water60 g
-
fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves4
-
mozzarella grated50 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
17 g
Kalorie
1457.5 kJ /
347.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Tex-Mex chicken casserole
45 Min