Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.5 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
79.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer dahl
35 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Lentil bolognese
30 min