Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.5 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
79.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Ratatouille
40 min
Beetroot risotto
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Tomato and lentil dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min