Urządzenia i Akcesoria
Tex-mex vegetable stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred1 - 2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
paprika2 tsp
-
capsicum cut into pieces (2-3 cm)1
-
eggplant cut into cubes (2 cm)150 g
-
sweet potato cut into cubes (3 cm)250 - 300 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
ground black pepper to taste¾ - 1 tsp
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lime cut into quarters, to serve
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1474.7 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1165.4 kJ /
277.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
13.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Summer dahl
35 min
Potato and green pea curry
50 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil bolognese
30 min