Urządzenia i Akcesoria
White zucchini and cannellini bean soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)20 g
-
white zucchini cut into pieces (see Tips)500 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)500 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)800 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
-
toast to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.2 g
Kalorie
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
16.3 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and red lentil soup
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Warming amaranth porridge
50 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min