![White zucchini and cannellini bean soup White zucchini and cannellini bean soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/045d4e2a-ec24-4d4a-97b2-24c7728dfc16/Derivates/e7968884-327a-4737-bd5b-2f81fc00e50a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Błonnik
- 16.3 g
Alternatywne przepisy
Minestrone
40p
Vegetable soup
35 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40p
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Tuscan bean soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Zucchini soup
25 Min