![Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6) Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8fde61e05c82b51d3f0b79e0ba908b3/Derivates/12f9f159353122be384d2374c0883a821100b5cf.jpg)
Wersje kompatybilne
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 155.3 mg
Alternatywne przepisy
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Ube Coffee
10 Min
Salsa verde
5min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Croque Madame
45 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Fresh tomato chutney
10 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.