Eggs with herb sauce and Easter cookies
TM6

Eggs with herb sauce and Easter cookies

4.0 (1 ocena)

Składniki

Eggs

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark

Easter cookies

  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 100 g plain flour, plus extra to dust
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp sea salt

Herb sauce

  • 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
  • 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
  • 200 g crème fraîche
  • 30 g milk
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 10 g pure maple syrup
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 6 tsp caviar (optional)
  • watercress leaf, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1362.1 kJ / 324.3 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
23.1 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
0.9 g
Sód
602.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy