Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16961 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
3962.2 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
228.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 godz. 25 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Fruity dream
10 min