Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
575 g
Składniki
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 575 g
Sód
1187 mg
Białko
104.1 g
Kalorie
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Tłuszcz
209.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
111.4 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Bacon with chicken strips
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Marinated capsicum
55 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Homemade Custard
15 min