Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
575 g
Składniki
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 575 g
Sód
1187 mg
Białko
104.1 g
Kalorie
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Tłuszcz
209.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
111.4 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli oil
25 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Italian sausages
40 min