
Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
575 g
Składniki
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Wartości odżywcze na 575 g
Kalorie
2507.3 kcal /
10490.6 kJ
Białko
104.1 g
Tłuszcz
209.7 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
111.4 g
Sód
1187 mg