Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
575 g
Składniki
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 575 g
Sód
1187 mg
Białko
104.1 g
Kalorie
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Tłuszcz
209.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
111.4 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough soup (White borscht)
96 godz. 30 min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Butterscotch Delight
20 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Thai red curry paste
10 min
Indian mustard
15 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Romesco dip
10 min
Santiago cake
1 godz. 20 min