Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Rocket pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
lemon zest only, white pith removed1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket leaves85 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil to grease1 tbsp
-
broccoli florets560 g
-
red onions thinly sliced220 g
-
cherry tomatoes cut in halves220 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemons cut in halves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
525 mg
Białko
11 g
Kalorie
1322 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Guacamole
5 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min