
Urządzenia i Akcesoria
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Salad
-
raw unsalted peanuts30 g
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
spring onions/green onions cut into thin slices6
-
makrut lime leaves cut into thin slices5
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2 - 3
Dressing
-
fish sauce1 ½ tbsp
-
palm sugar25 g
-
limes juice only, to taste1 ½
Spicy prawns
-
fresh lemongrass cut into halves1 stalk
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
raw prawns peeled tails intact32
-
water500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
825 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
993 kJ /
237.3 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Grilled seafood charcuterie board
1 godz. 20 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Buffalo chicken wings
50 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Thai Burger
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min