Miso chicken noodle soup (Diabetes)

Miso chicken noodle soup (Diabetes)

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • konjac noodles
    450 g
  • dried shiitake mushrooms
    15 g
  • piece fresh ginger
    4 cm
  • fresh long red chillies trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
    2
  • spring onions/green onions trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
    3
  • soy sauce reduced salt
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • white (shiro) miso paste
    1 tbsp
  • water
    1500 g
  • skinless chicken breast fillet cut into 8 pieces
    400 g
  • corn cobs husks and silks removed
    2
  • frozen shelled edamame beans thawed
    100 g
  • bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
    500 g
  • boiling water
    2000 g
  • togarashi powder
    2 tsp
  • fresh coriander leaves only, chopped
    10 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 282.5 kcal / 1185 kJ
Białko 32.8 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 12.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 702.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...