Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g konjac noodles
- 15 g dried shiitake mushrooms
- 4 cm piece fresh ginger
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 2 tbsp soy sauce, reduced salt
- 2 tsp sesame oil
- 1 tbsp white (shiro) miso paste
- 1500 g water
- 400 g skinless chicken breast fillet, cut into 8 pieces
- 2 corn cobs, husks and silks removed
- 100 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 500 g bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
- 2000 g boiling water
- 2 tsp togarashi powder
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 702.5 mg
Alternatywne przepisy
Sticky sesame chicken
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Chicken laksa
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min