Urządzenia i Akcesoria
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
konjac noodles450 g
-
dried shiitake mushrooms15 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish3
-
soy sauce reduced salt2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
white (shiro) miso paste1 tbsp
-
water1500 g
-
skinless chicken breast fillet cut into 8 pieces400 g
-
corn cobs husks and silks removed2
-
frozen shelled edamame beans thawed100 g
-
bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces500 g
-
boiling water2000 g
-
togarashi powder2 tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
702.5 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
1185 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min