Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g konjac noodles
- 15 g dried shiitake mushrooms
- 4 cm piece fresh ginger
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
- 2 tbsp soy sauce, reduced salt
- 2 tsp sesame oil
- 1 tbsp white (shiro) miso paste
- 1500 g water
- 400 g skinless chicken breast fillet, cut into 8 pieces
- 2 corn cobs, husks and silks removed
- 100 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 500 g bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
- 2000 g boiling water
- 2 tsp togarashi powder
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 702.5 mg
Alternatywne przepisy
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chicken laksa
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25min