Mashed pea and corn slice

Mashed pea and corn slice

4.0 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Mashed pea and corn slice
  • butter for greasing
  • spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters
    3
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • tasty cheese cut into cubes (3-4 cm)
    100 g
  • frozen green peas thawed
    500 g
  • canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • frozen corn kernels thawed
    250 g
  • eggs
    4
  • seeded wholegrain mustard
    2 tsp
  • plain flour
    50 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
Green goddess dressing
  • lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
    3 pieces
  • garlic clove
    1
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    7 sprigs
  • fresh chives cut into quarters
    20 sprigs
  • dried tarragon
    1 tbsp
  • mayonnaise (see Tips)
    50 g
  • sour cream
    50 g
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sumac (optional)
    1 pinch
  • spring onion/shallot trimmed and cut into quarters
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 368.2 kcal / 1546.8 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 27.9 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 804.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...