Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mashed pea and corn slice
- butter, for greasing
- 3 spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g tasty cheese, cut into cubes (3-4 cm)
- 500 g frozen green peas, thawed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 250 g frozen corn kernels, thawed
- 4 eggs
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 50 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Green goddess dressing
- 3 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 1 garlic clove
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 7 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 1 tbsp dried tarragon
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 50 g sour cream
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch sumac (optional)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546.8 kJ / 368.2 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 804.5 mg
Alternatywne przepisy
Vegetarian quiche
1h 55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Mediterranean carrot fritters
1h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Broccoli mustard pasties
1h 55 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable lasagne
1h 35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min