Wersje kompatybilne
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 93.6 mg
Alternatywne przepisy
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Rice pudding
50 min
Fig and walnut ice cream
8h 40 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
White chocolate and coconut rice pudding
35 min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 Min
Brown sugar kumara cake
1h 25 min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Coconut rice pudding with banana
50 min
Sago custard puddings
35 min
Almond and pear tart
40 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min