Urządzenia i Akcesoria
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Rice pudding
-
lime zested, no white pith and juiced (20 g)1
-
caster sugar60 g
-
Arborio rice200 g
-
canned coconut milk400 g
-
full cream milk380 - 400 g
-
eggs2
Caramelised pineapple
-
butter30 g
-
fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices½
-
pecans (optional)2 tbsp
-
dark brown sugar3 tbsp
-
mixed spices½ tsp
-
water2 tbsp
-
shredded coconut toasted20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
93.6 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Chocolate fruit and nut squares
1 godz. 10 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Panforte
1 godz. 30 min
Rum balls
35 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Coconut rice pudding with banana
50 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min