Wersje kompatybilne
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 93.6 mg
Alternatywne przepisy
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Rice pudding
50min
Mushroom risotto
30 min
Apple cake
1h
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30 min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Zucchini slice
45 min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Lemon delicious
1h 5min
Coconut rice pudding with banana
50min