Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Białko
- 113.7 g
- Węglowodany
- 350.2 g
- Tłuszcz
- 124.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.6 g
- Błonnik
- 61.4 g
- Sód
- 4216.4 mg
Alternatywne przepisy
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1ч. 55 мин.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h