Risoni salad with artichoke and feta
TM6 TM5 TM31

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 (81 ocen)

Składniki

  • 1100 g water
  • 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp sea salt, to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
  • 130 g feta cheese
  • 340 g marinated artichoke hearts, drained
  • 60 g pine nuts, toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
13089.9 kJ / 3116.6 kcal
Białko
113.7 g
Węglowodany
350.2 g
Tłuszcz
124.3 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Błonnik
61.4 g
Sód
4216.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy