Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
-
300
g de sucre en poudre
lub 300 g de sucre roux - 1080 g d'eau
-
20
g de miel
lub 20 g de sirop de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1781.3 kJ / 425 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 104.7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45min
Gratin de courge musquée et de gouda fumé
No ratings
Pâtes fraîches véganes
No ratings
Courge poivrée farcie faible en glucides
1h 20min
Choucroute
12 Std. 15 Min
Sirop de vin chaud
12 Std.
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3 Std.
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
No ratings
Liqueur aux herbes
169 Std.
Haricots au chili cuits au four
No ratings
Tortillas de maïs
1h 25min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min