Bâtonnets de fromage et de graines de potiron

Bâtonnets de fromage et de graines de potiron

4.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 pièces

Składniki

  • 90 g de graines de potiron (voir Variante(s)")
  • 90 g de fromage à pâte dure coupé en morceaux
  • 300 g de lait
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 50 g de beurre doux
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 20 g de sel
  • 1 œuf battu
  • 2 c. à soupe de gros sel pour saupoudrer
  • 2 c. à soupe graine de carvi pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 123 kcal / 514.5 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 801 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...