Urządzenia i Akcesoria
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
green apple unpeeled, quartered and cored (see tip)150 g
-
celery stalks150 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Dressing
-
fresh dill leaves only20 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
plain yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
26 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
223.8 kJ /
53.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 godz. 20 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min