Urządzenia i Akcesoria
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
green apple unpeeled, quartered and cored (see tip)150 g
-
celery stalks150 g
-
fennel bulb cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 g
Dressing
-
fresh dill leaves only20 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
plain yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
26 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
223.8 kJ /
53.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Fennel Apple Salad
20 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Moroccan Bean Soup
45 min